Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa romeo 156 Crash Test!Alfa romeo 147 Crash Test!-на 2стр

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gigi
    ... А ето и резултати на някои уж здрави коли според някой виждания, но преди 99.
    http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx
    Доколкото си спомням точно на euroncap.com бях прочел, че в тази кола човек е като в смъртоносна клопка, но май са сменили статията. Имам такава (320i) и досега не съм катастрофирал с нея, дано не ми се случва де. Предната ми пак беше BMW (Е34), с нея се забих челно в стълб с около 80km/h - първата ми катастрофа, дано да е и последна. Честно казано почти не усетих удара, имах само синина от колана, нямах еърбег. Колата стана на мекица, цялата предница беше помляна, но вътре в купето деформациите бяха нулеви, неслучайно Е34 е считана за една от най-сигурните коли, правени някога.
    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Първоначално публикувано от BOBBY PLEVEN
      Колега robkobg просто ми е много интересно и искам да вида как ще се представи 155 все пак вече и аз карам такава.Аз преди много търсех за бавареца и никъде не намерих.Но някои от колегите качи и съм му много благодарен.Ако има на 155 просто искам да го видя не е на живот и смърт.Ако не се намери здраве да е но ако има някъде и някои от колегите го намери просто да даде едно линкче
      Crash Test за 155 няма на 99% ти гарантирам, търсих в всички търсачки за които се сетих, ама без успешно.Няма нито снимки нито инфо за такъв тест!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Все пак мерси.Като няма здраве да е.Ама аз днеска почти щях да направя.Още ми треперат краката.Прибирам се аз от Италия че бях по работа и през целия път както винаги без проблем.Докато не влязох в България.Минах София качих се на Хемус на си хващам към Плевен.Един с някакъв JEEP мисля че беше COMANDER не знам не ги разбирам ми се дърпаше нещо.Алфетката се представи чудесно и му разбих мечтите.Слизам от магистралата и малк преди Плевен беше голяма мъгла ама то и в София не беше по малка и на един десен завои един с един ТИР явно беше заспал влвзе в моито платно аз се свих.Тои още повече влиза отидох в банкета почнах да му мигам клаксон путки маини тоя не ебава и наи накрая се разминахме ама аз вече бях в нивата.Добре че нищо и няма Алфата.Иначе ме е яд че бяь без пистолета.Ако бях с него след него и щях да го застрелям.
        BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
        ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
        BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Аз пък вчера по пътя за Уьово Конаре едвам се разминах с една комбайна...Заела целия път...Влезнах в един язовир, но добре че не успя да влезе вода в двиг. и сега колата е окей...Все пак ако си носех базуката щях да го науча тоя с комбайната

За богааааааа някой да му изтрие мнениятааа

Иначе аз пък смятам, че 156 не се справя зле с краш тестовете....Даже доста прилично Направете едно просто сравнение с Е36 БМВ

Все пак всички карайте внимателно, че да не се подлага никой от нас на истински краш тест
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Може и да не е много добре, ама поне не карате това:
            http://vbox7.com/play:924cfe49
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR
              Е тва от хартия ли е?!?!
              2014: Deutschland über alles

Comment

Ебати плевенското камикадзе

Боби от Плевен, ти си бедствие по пътищата - 10 !?! катастрофи Не трябва да се гордееш с този факт, това е страшно, трябва да смениш стила на каране...Преди да се обидиш, казва ти го човек който е бил 5 години куриер и е карал кво ли не и при кви ли не условия , винаги на ръчка, защото куриера има всичко друго, но не и време, а за 12 години имам само една сравнително лека катастрофа на един лед.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Re: Ебати плевенското камикадзе

Така е, може да се кара всякак, но трябва да е безопасно за всички участници в движението.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                    Е тва от хартия ли е?!?!
                    Не, тва е VW

Comment

• Първоначално публикувано от wwweb
                      Е тва от хартия ли е?!?!
                      Не, тва е VW
                      Маи не е точно европеиския ами нещо за китаиския пазар!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

• Първоначално публикувано от cassillas
                        Първоначално публикувано от wwweb
                        Е тва от хартия ли е?!?!
                        Не, тва е VW
                        Маи не е точно европеиския ами нещо за китаиския пазар!
                        Просто клипчето не е озаглавено правилно. В youtube го има на доста места под името VW Transporter Crash Test:
                        http://www.youtube.com/watch?v=RszRFAbf ... re=related

Comment

• при 60 км/ч този транспортер трябва наистина да е от картон,за да се сгъне по този начин ..
                          2000 г. 1,8 TS

Comment

• колеги ... не искъм да съм груб обаче някои от вас говорят пълни глупости ......
                            От каде ти ги ражда акъла тея неща колега (боби плевен)

Ще ти дам еди пример лично проверен от мен ..... с което не се гордея но както ида е ....

Имам книжка от 9месеца ... Към края на март месец тази година направих една сравнително тежка катастрофа .... която се състоеше в следното .....

На междо селски път остър десен завои без предопредителен знак ... аз влизам прекалено близо в завоя с приблизително около 100тина ..... не мога да кажа на 100% предна лява стъпва на банкета (банкета представлява 1метър камани и пясък ведага след които има дере .... )
                            така стъпва на банкета ..от там удрям едно дарво с дебелина около (абе предстарете си чаша за чаи г/д с такър дияметър) удрям го някак си с левия калник или с гумата нз точно ... но ми завърта гумите в ляво ... колата вече напуска платното .... удрям още едно дарво (не мн дебело но значително по голямо от 1вото ... ) на което изваждам корените ...... веднага след това се удрям в оградата на някаква къща ..а тояно на оградата имаше един голям орех .....
                            и аз деликатно съм се забил в него някаде м/у левият фар и емблемата ..... тва става с алфа ромео 146жтд .... ако някои не ми вярва може да види снимки в пофила ми ..... (има тема направена от мен ) и да определено квото ида си говорим алфите не са най-здравите коли ..... пък и колкото и да е здрава една кола ..... ние сме тези които я оправляваме .... и от нас зависи (не винаги ) но в голяма степен дали ще катастрофираме ...каде и ..по какъв начин ..........

А ако някои се чуди от каде знам толкова подробно траекторията на колата ... от акта които ми съставиха ...... честно казано ми се губят някои моменти от катастрофата ......

и да допълня само ако съм навлязал с 100тина .... при положение че нямах кои зн какъв спирачен път ... то тогава 1вите 2 дарвета трябваа да са убили скороста с поне 20километра ......защото вище на снимките че реално колата не е мн помляна .... даже мисля че няма дори и крив рог ..... та за тва имаите повече вяра в колите си
                            Иначе и аз я мислих моята за пълна мекица ......
                            Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 15:57.
                            sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

• бацка как така влизаш в десен завой и предната лява гума ти стъпва на банкета?!И как така удряш дървото и чак след това излизаш от платното?!
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• "така стъпва на банкета ..от там удрям едно дарво с дебелина около (абе предстарете си чаша за чаи г/д с такър дияметър) удрям го някак си с левия калник или с гумата нз точно ... но ми завърта гумите в ляво... колата вече напуска платното".... колега не четеш, вниманието няма да навреди!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X